Personeel

Het is niet makkelijk om goed personeel te vinden en dat weten wij maar al te goed. Maar door ons uitgebreide en gevarieerde personeelsbestand met een aanbod op alle niveaus en in verschillende specialisaties, zijn wij als geen ander in staat om de juiste mensen voor u te selecteren. Mona personeelsdiensten BV is een gecertificeerde onderneming die ontzorgt in uitzenden, werven&selectie, payrollen, inhouse services, personeelsplanningen, vervoer, huisvesting en verzekeringen.

Wij vullen flexibel en efficiënt uw (tijdelijke) vacatures in met gemotiveerde en vakbekwame werknemers. Onze uitzendkrachten worden per vacature gescreend en voldoen daardoor aan het door u opgestelde profiel. Zij zijn de basis van uw en ons succes!
Ons streven is groot. Flexibiliteit, een goede service en het snel leveren van gekwalificeerde uitzendkrachten voor scherpe tarieven is waar het bij Mona personeelsdiensten om draait. Dus bent u voor een tijdelijke of langere tijd op zoek naar gemotiveerd vakpersoneel? Zoekt u gemotiveerd Nederlands personeel of gemotiveerd personeel buiten de Nederlandse grenzen?

Neemt u dan contact op met één van onze goed opgeleide intercedenten.


Wij zijn 24/7 bereikbaar op tel 0634050458 of via info@monabv.nl. Op kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 - 273 84 20.