Werven & selectie

Werving en selectie, ook wel Recruitment genoemd, verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk, in lijn met de strategie en doelstellingen van een organisatie of onderneming. Het is onderdeel van het personeelsbeleid van een onderneming of openbare dienst dat soms wordt uitbesteed aan dienstverleners actief in arbeidsbemiddeling. Een goed werving- en selectieproces is strategisch belangrijk voor ondernemingen om concurrerend te blijven, doordat het onderscheid wordt gemaakt door het talent dat aanwezig is, en heeft een directe impact op bedrijfsresultaten.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij goed in het afstemmen en samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wij verrichten onze diensten tegen scherpe tarieven en tegelijkertijd op basis van goede kwaliteit. Mona personeelsdiensten ontzorgt u graag bij het zorgvuldig doorlopen van het werving & selectie traject. U vergroot daarmee de kans dat uw vacature(s) vervuld worden door bekwame en toegewijde medewerker(s).

 

Wilt u meer informatie over deze dienst? Of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact op met één van onze goed opgeleide intercedenten.