Elke vijver heeft een vreemde eend. Voor de arbeidsmarkt is dat Mona personeelsdiensten!! Zoals vaak met vreemde eenden, maken wij in deze vijver het verschil. Omdat wij anders durven te denken en te doen, maar ook met innovatieve concepten en concrete oplossingen komen. En juist daardoor echt van betekenis kunnen zijn.

Het verhaal van Mona personeelsdiensten begint jaren geleden. Toen zag Mohammed Abaghli als zoon van een ondernemer dat alles om uren, standaarden en omzet draaide. Mohammed wilde geen uren verkopen, maar oplossingen. Hij wilde geen standaard voor alle klanten, maar maatwerk voor iedere klant. Hij wilde niet, zijn omzet de hoofdrol geven maar de mensen een goed werkgeverschap. Daarom besloot hij in 2014 met Mona personeelsdiensten te starten. Na eerst in de 11 jaar oude vijver van zijn vader te kijken, te hengelen en te proeven. Met zijn eigen organisatie kan hij bewust kiezen voor een andere aanpak van de arbeidsmarkt. Vanuit een andere visie op het werven, selecteren, plaatsen en laten doorstromen van personeel. En het anders ondersteunen van personeelsafdelingen.

Het is nu tijd om op zee te gaan vissen, maar dan wel samen, om een vuist te maken, om het verschil te brengen in een tijd waar we elkaar hard nodig hebben.

Wij beginnen wel, en zo stellen wij u graag voor aan één of meerdere geschikte kandidaten.

Voor eventuele vragen of maatwerk oplossingen, belt u gerust naar het kantoor van Mona personeelsdiensten!

Om klanten optimaal te ondersteunen én te ontzorgen, gaat Mona effectief om met de tijd van opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers. De korte lijnen binnen het compacte team maken dit mede mogelijk. Persoonlijke dienstverlening met oprechtheid van handelen noemt Mohamed Abaghli dat.

Inmiddels heeft Mohamed Abaghli zich omringd met mensen die zijn visie delen en aanvullen. Zo is Mona uitgebreid naar Mona vastgoedbeheer en Mona installatie. Nu maken ze samen het verschil in de vijver. Dat zeggen ze niet zelf, dat zeggen hun klanten. Die voelen dat ze bij Mona op nummer 1 staan. Dat hun arbeidsmarktvraag weer echt mensenwerk wordt. En dat ze oplossingen aangereikt krijgen.

Installatie

Wij helpen u graag verder met al uw installatie werkzaamheden. Bent u opzoek naar de juiste zonnepanelen of wilt u informeren naar een laadpaal? Dan bent u bij ons bij het juiste adres!

Personeelsdiensten

Mona personeelsdiensten heeft werk voor verschillende uitzendkrachten, in verschillende sectoren en op verschillende niveaus. Daarom weten wij precies welke mogelijkheden de arbeidsmarkt jou biedt.

Vastgoedbeheer

Wij verzorgen de huisvesting voor Mona personeelsdiensten BV en beheren vele andere panden voor de verhuur. Voor meer informatie kijkt u verder bij Mona vastgoedbeheer!

Mona personeelsdiensten heeft werk voor verschillende uitzendkrachten, in verschillende sectoren en op verschillende niveaus. daarom weten wij precies welke mogelijkheden de arbeidsmarkt jou biedt.

ben je op zoek naar een leuke baan in een plezierige werkomgeving? kom gerust langs op één van onze locatie’s of reageer op een vacature die bij jou past!