PERSONEEL

Het is niet makkelijk om goed personeel te vinden en dat weten wij maar al te goed. Maar door ons uitgebreide en gevarieerde personeelsbestand met een aanbod op alle niveaus en in verschillende specialisaties, zijn wij als geen ander in staat om de juiste mensen voor u te selecteren. Mona personeelsdiensten BV is een gecertificeerde onderneming die ontzorgt in uitzenden, werven&selectie, payrollen, inhouse services, personeelsplanningen, vervoer, huisvesting en verzekeringen.

Wij vullen flexibel en efficiënt uw (tijdelijke) vacatures in met gemotiveerde en vakbekwame werknemers. Onze uitzendkrachten worden per vacature gescreend en voldoen daardoor aan het door u opgestelde profiel. Zij zijn de basis van uw en ons succes!
Ons streven is groot. Flexibiliteit, een goede service en het snel leveren van gekwalificeerde uitzendkrachten voor scherpe tarieven is waar het bij Mona personeelsdiensten om draait. Dus bent u voor een tijdelijke of langere tijd op zoek naar gemotiveerd vakpersoneel? Zoekt u gemotiveerd Nederlands personeel of gemotiveerd personeel buiten de Nederlandse grenzen?

Neemt u dan contact op met één van onze goed opgeleide intercedenten.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op tel 0634050458 of via info@monabv.nl. Op kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 – 273 84 20.

UITZENDEN

WERVEN & SELECTIE

PAYROLLEN

Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Uitzenden wordt gekenmerkt door maximale flexibiliteit voor u en voor onze medewerker, doordat de arbeidsovereenkomst te allen tijde beëindigd kan worden. Het inlenen van flexkrachten op uitzendbasis brengt veel voordelen voor u met zich mee.

Wij hebben altijd per direct de juiste tijdelijke medewerkers om voor korte of langere tijd in uw flexbehoefte te voorzien.

Wilt u meer informatie over deze dienst? Of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact op met één van onze goed opgeleide intercedenten.

Werving en selectie, ook wel Recruitment genoemd, verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk, in lijn met de strategie en doelstellingen van een organisatie of onderneming. Het is onderdeel van het personeelsbeleid van een onderneming of openbare dienst dat soms wordt uitbesteed aan dienstverleners actief in arbeidsbemiddeling. Een goed werving- en selectieproces is strategisch belangrijk voor ondernemingen om concurrerend te blijven, doordat het onderscheid wordt gemaakt door het talent dat aanwezig is, en heeft een directe impact op bedrijfsresultaten.

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij goed in het afstemmen en samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wij verrichten onze diensten tegen scherpe tarieven en tegelijkertijd op basis van goede kwaliteit. Mona personeelsdiensten ontzorgt u graag bij het zorgvuldig doorlopen van het werving & selectie traject. U vergroot daarmee de kans dat uw vacature(s) vervuld worden door bekwame en toegewijde medewerker(s).

Wilt u meer informatie over deze dienst? Of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact op met één van onze goed opgeleide intercedenten.

Als u de werving en selectie van uw medewerkers liever zelf doet maar als werkgever weinig risico wilt lopen, kunt u gebruik maken van de dienst Payroll. Bij payrolling geeft u de verantwoordelijkheid voor uw werkgeverschap uit handen en komt het personeel in dienst van Mona personeelsdiensten BV. Mona personeelsdiensten BV neemt uw personeel op papier in dienst en wordt hiermee juridisch werkgever. Dit is meteen het grootste verschil tussen payrolling en het uitbesteden van uw salarisadministratie . Bij het uitbesteden van uw salarisadministratie blijft u namelijk nog wel gewoon juridisch werkgever.

Wij zorgen als juridisch werkgever goed voor uw personeel, zodat u meer tijd vrij houdt voor uw core business. Dankzij onze ruime ervaring en efficiënte werkwijze kunnen wij payrolling van uw personeel tegen scherpe tarieven aanbieden.

Wilt u meer informatie over deze dienst? Of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact op met één van onze goed opgeleide intercedenten.

.